Nov Citroën C3 Feel PureTech 82

Нов Citroën C3

Feel PureTech 82

Сериска опрема:
 • ABS +REF + AFU + ESP системи за безбедно сопирање
 • Помош при тргнување на нагорнина
 • Воздушни перничиња за возач и совозач
 • Странични воздушни завеси
 • Точки за фиксирање на детско ISOFIX седиште
 • Централно заклучување со далечинско
 • Приклучок 12V
 • Светло во багажниот простор
 • Серво управувач
 • Сензори за издишани пневматици
 • Индикатор за температура на моторот
 • Делива клупа 2/3 со 1/3
 • Висинско прилагодување на возачко седиште
 • Управувач прилагодлив по висина и длабочина
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Часовник и индикатор за надворешна температура
 • Пакет сигурност (AFIL, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци на ограничување на брзина, предупредување за ненамерно преминување на коловозна линија)
 • Патен компјутер
 • Тонирани стакла
 • Индикатор за непоставен сигурносен ремен
 • Поставување на седиштата Myca Grey
 • Електрика на предни стакла
 • Бришач на задно стакло
 • Автоматско заклучување на вратите и багажникот при стартување на возилото(автоматско исклучување во случај на несреќа)
 • Пиротехнички ремени со ограничување на силата
 • Прегради во предните и задните врати
 • Лајсна на командна табла во црна сјајна боја
 • Електрикчно регулирани надворешни ретровизори со греачи
 • Продолжена украсна лајсна под каросеријата
 • Дневни светла со LED
 • Радио MP3 со Bluetooth и приклучок USB, AUX
 • Рачки на надворешните врати и капаци на ретровизорите во црна сјајна боја
 • Хром сатен лајсна на воланот
 • 5` екран чуствителен на допир, Bluetooth, 4 звучници
 • Клима уред.
Сериска опрема:
 • Металик боја – Spring Blue.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.