Ë-C4 FEEL 50 KWh, 100 KW 136 KS Automatic

Citroën Ë-C4

FEEL 50 KWh, 100 KW 136 KS Automatic

Сериска опрема:
 • ESP + ASR системи против пролизгување
 • ABS + REF + AFU + автоматска активација на трепкачи при нагло сопирање
 • Hill Start Assist помош при тргнување по нагорнина
 • Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судир)
 • Пакет Drive Assist: Адаптивен темпомат со функција Stop&Go, Автоматски долги/кратки светла, Систем за надзор на “мртов агол”, предни паркинг сензори³
 • Пакет Safety Plus: Active Safety Brake 2.0 + Проширен систем за препознавање на сообраќајни знаци со препорака за брзина
 • Предупредување за неприкопчен ремен
 • Надзор на притисок во пневматици
 • 6 воздушни перничиња
 • Можност за деактивација на совозачко перниче
 • Автоматкса електрична паркинг сопирачка
 • ISOFIX на страничните седишта во вториот ред
 • Сигурносни ремени со пиротехнички активатор и граничник на силата на повлекување
 • LED дневни светла
 • Автоматско вклучување на светла
 • Функција “Follow me Home”
 • Дополнителни LED светла во V облик
 • Затементи задни стакла
 • Предни светла за магла со странично осветлување
 • Задни светла со 3D ефект
 • Автоматски предни бришачи
 • 18″ алуминиумски бандажи (димензии 195/60/R18)
 • Сет за поправка на продупчен пневматик
 • Кабел за полнење Мод 2 E/F стандарден 8A
 • OBC (on-board charger) AC-DC претворач 7,4 kW
 • Колор Пакет Blue VERT (освен кај црвена Elixir боја на каросерија)
 • Кваки на врати во боја на каросеријата
 • Airbump® заштита на врати и штитници на “крила”
 • Син декор на предни врати (освен кај опции S4FL/S5FJ)
 • Монограм ë во сина боја
 • Волан прилагодлив по висина и длабочина
 • Кожен волан
 • Греење на волан
 • Рачно лумбално прилагодување кај возачко седиште
 • Прилагодување на предните седишта во 6 правци
 • LED осветлување кај прв/втор ред седишта
 • Осветлување во багажникот
 • Делива задна клупа 2/3 + 1/3
 • Средишен наслон за лакти за предните седишта
 • Средишен наслон за раце назад со отвор за скии
 • Хромирани рамки на страничните стакла
 • Внатрешен самозатемнувачки ретровизор
 • Модуларен под на багажник
 • Внатрешност Metropolitan Grey-сив штоф Chevrons/црна кожа
 • Држач за таблет (Smart Pad Support Citroen)
 • Џебови на задната страна од наслоните на предните седишта
 • Електричен серво волан
 • Секвенцијални подигачи на стакла напред/назад со заштита од приклештување
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Ел. прилагодување на надв. ретровизори со грејачи
 • Електрично преклопливи надворешни ретровизори
 • Седишта Advanced Comfort®
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Отвори за вентилација кон задните седишта
 • Progressive Hydraulic Cushions™ – потпирање
 • Keyless – отклучување и стартување на возилото
 • Citroën Connect радио со 10″ екран, Bluetooth, 6 звучници, DAB, Mirror screen, 2 x USB тип A и C, + 12V приклучок напред
 • CITROËN Connect навигација со приказ на 10″екран на допир
 • Задни паркинг сензори³
 • Задна камера за паркирање
 • 5″ екран во боја со приказ на инструменти и параметри
 • Подвижен Head-up екран во боја
 • 3 режими на возење (ECO/NORMAL/SPORT)
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Бела боја
 • OBC (on-board charger) AC-DC 11 kW конвертор, 3-фазен (сериски се вградува 7.4kW конвертер)
 • Држач за таблет
 • Пакет HYPE RED – Седишта Advanced Confort® со комбинација на црна eco кожа и црвена кожа со штоф ефект, (само кај Shine – предни седишта со масажа и опција на електрично лумбално прилагодување)
 • Оквир на светлата за магла во Anodised Red + силно затеменети задни стакла (освен кај боја сина Iceland)
 • ПАКЕТ DRIVE ASSIST (кај EAT8): Адаптивен темпомат со функција Stop&Go, Active Safety Break активна сопирачка, Систем за детекција на невнимание на возачот, Автоматски долги/кратки светла, Систем за надзор на “мртов агол”, Highway Driver

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.