Citroën JUMPY XL JUMPY FG L3 N2

Citroën JUMPY

XL JUMPY FG L3 N2

Сериска опрема:
 •  ABS / AFU / ESP / ASR / системи за безбедно сопирање,
 •  Помош при тргнување на нагорнина,
 •  Воздушни перничиња за возач и совозач,
 •  Предни и задни браници во црна боја,
 •  Предни фарови со интегрирани дневни светла,
 •  Серво управувач прилагодлив по висина и длабина,
 •  Прицврстувачи во товарниот простор (6 во L1, L2), и (8 во L3),
 •  Задни светла со двојни магленки и двојни светла за возење наназад,
 •  Прилагодување на возачко и совозачкото седиште по должина и наклон,
 •  Темпомат со ограничувач на брзина,
 •  Индикатор за оптимална промена на степенот на брзини,
 •  Патен компјутер,
 •  Задна двокрилна незастаклена врата 50/50 со отварање под агол од 180°,
 •  Резервно тркало 16″,
 •  LCD екран на инструмент таблата со пиктограмски приказ на температурата на вода, гориво но и други податоци при возење,
 •  Странична незастаклена лизгачка врата од десната страна,
 •  Електрика на предни стакла,
 •  Трето стоп светло,
 •  Фиксна преграда помеѓу патничкиот и товарниот простор,
 •  Надворешни рачки на вратите и куќишта на ретровизорите во црна боја,
 •  Контролна светилка за неврзан сигурносен ремен,
 •  Осветлување во патничкиот простор (1 светилка),
 •  Осветлување во товарниот простор (2 светилки),
 •  Отвор со А4 формат во горниот средишен дел од конзолата,
 •  Затворена преграда пред совозачот
 •  Еден обичен клуч + еден клуч со централно заклучување со далечинско,
 •  Акустично ветробранско стакло,
 •  Клима уред со мануелна регулација,
 • Совозачко седиште за две лица со функција MODUWORK,
 •  Голема затворена преграда пред совозачот со ладилник,
 •  LCD екран на инструмент таблата со текстуален приказ на податоци за возењењто и одвоен приказ за темепратура на вода и гориво,
 •  Coffee Break Alert,
 •  Челични тркала 16″ со украсни капаци,
 •  Приклучок 12V во товарниот простор,
 •  Приклучок 12V пред совозачот,
 •  Приклучок 12V во средина,
 •  Радио RD6 со Bluetooth и приклучок USB, AUX,
 •  Внатрешност во комбинација на штоф /TEP материјал Mica (OVFX),
 •  Секвенцијално поместување на предните стакла,
 •  Електрично прилагодливи надворешни ретровизори со сензори за температурa,
 •  Возачко седиште со наслон за раце прилагодливо по должина, наклон и во лумбалниот дел.
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Предни светла за магла
 • Електрично склопување на ретровизори.

Во соработка со Sparkasse Leasing

–          Финансиски лизинг за комерцијални/бизнис возила

Каматна стапка од само 4,50%
Учество минимум – 10% (нето)
Максимален рок на отплата – 84 мес (мах)
Трошок за обработка – 1,50%

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.