Citroën Jumpy Combi Feel BlueHDi 180 EAT8

Citroën Jumpy Combi

Feel BlueHDi 180 EAT8

Сериска опрема:
 • ABS + REF + AFU + ESP + ASR системи за безбедност при управување и сопирање
 • BOS (Brake override system – електронска помош при сопирањето)
 • Предни и страниччни воздушни перничиња за возач и совозач
 • Автоматски бришачи со сензор за дожд, внатрешен електрохроматски ретровизор со огледало за надзор на
 • Предни и задни браници црни
 • Светла за магла со функција за осветлување во свијок
 • Трето STOP светло
 • Електрични секвенцијонални подигачи на предни стакла
 • Coffee break alert (предупредување за замор кај возачот)
 • Отворена преграда на средишниот дел од инструментната табла
 • Простор за мало шише на левата и десната страна од горниот дел на иструментната табла
 • Голема затворена преграда на страната на совозачот
 • Централен инфо дисплеј во боја во инструмент таблата
 • Ограничувач и регулатор на брзина
 • Преклоплива клупа во вториот ред (деллива 1/3+2/3)
 • Oсветлување на патничкиот простор во првиот, вториот и третиот ред на седишта
 • Индикатор за низок притисок во пневматиците
 • Фиксни стакла во вториот и третиот ред
 • Врата од багажен простор со отворање нагоре и можност за засебно отворање на стаклото со бришач
 • Електрично прилагодување и греење на надворешни ретровизори
 • Централно заклучување (1x клуч со далечинска команда, 1x резервен клуч)
 • Единечно совозачко седиште прилагодливо по должина и агол
 • Десна застаклена странична лизгачка врата
 • Акустично и атермично ветробранско стакло, ламинирани предни странични стакла и дополнителна звучна изолација меѓу моторниот и патничкиот
 • Патен компјутер
 • Клима уред
 • Аудио RD6 со 4 звучника и 4 високотонци
 • PVC поставување на подот во патничкиот простор кај вториот и третиот ред на седишта
 • Возачко седиште прилагодливо по должина, висина и агол
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја – Темно сива
 • Автоматски бришачи и фарови, предни магленки и задни паркинг сензори
 • Клима уред со отвори за вентилација назад со команди за контрола
 • Шибер отворање на странични прозори со затемнување од 70%

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.