Citroën Jumpy Combi CF L3 BlueHDi 120

Citroën Jumpy

Combi CF L3 BlueHDi 120

Сериска опрема:
 • ABS / AFU / ESC / ASR / BOS системи за безбедно сопирање,
 • Помош при тргнување на нагорнина,
 • Воздушни перничиња за возач и совозач,
 • Предни и задни браници во црна боја,
 • Приклучок 12V,
 • Предни фарови со интегрирани дневни светла,
 • Серво управувач,
 • Рачно прилагодливи надворешни ретровизори со сензори за температура,
 • Задни светла со двојни магленки и двојни светла за возење наназад,
 • Прилагодување на возачко седиште по должина и наклон,
 • Челични тркала 16″,
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Внатрешност во штоф Silica,
 • Индикатор за оптимална промена на степенот на брзини,
 • Патен компјутер,
 • Резервно тркало 16″,
 • 1 обичен клуч+ 1 клуч со централно заклучување со три копчиња
 • LCD екран на инструмент таблата со пиктограмски приказ на температурата на вода, гориво но и други
 • податоци при возење,
 • Странична лизгачка врата од десната страна,
 • Електрика на предни стакла,
 • Трето стоп светло,
 • Припрема за радио,
 • Надворешни рачки на вратите и куќишта на ретровизорите во црна боја,
 • Контролна светилка за неврзан сигурносен ремен,
 • Осветлување во патничкиот простор напред и назад
 • Отвор со А4 формат во горниот средишен дел од конзолата
 • Затворена преграда пред совозачот
 • Три реда седишта
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Мануелен клима уред
 • Затемнети странични стакла и задно стакло
 • Светла за магла

Финансиски лизинг за комерцијални возила / бизнис возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а
Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.