Citroën Jumper Furgon 35+ PTCA

Citroën Jumper

Furgon 35+ PTCA

Сериска опрема:
 • Воздушно перниче за возачот
 • ESP – електронска асистенција за стабилност при управување
 • ABS – систем против блокирање на сопирачките
 • AFU- систем за помош при нагло сопирање
 • Hill Assist – помош при тргнување на нагорнина
 • Автоматско заклучување на вратите по стартување на возилото
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Осветлување во кабина
 • Возачко седиште со потпирач за раце, прилагодување по висина и
 • Клупа за двајца на совозачко место
 • Електрични и греени надворешни ретровизори
 • Преграда за складирање под совозачко седиште
 • Патен компјутер
 • Дигитален тахограф (само кај 40+)
 • Преграда меѓу кабина и товарен простор
 • Десна странична лизгачка врата
 • Двокрилна задна врата на багажен простор
 • Затворена преграда со брава за заклучување
 • 15″ челични бандажи (16″ кај 35+ i 40+)
 • Електрични предни стакла
 • Клима уред со мануелна регулација
 • Темпомат и ограничувач на брзина
 • Припрема за радио со 4 звучника
 • Клима уред со мануелна регулација
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Клима уред со мануелна регулација
 • Зајакното подвозје
 • Предни светла за магла

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.