Citroën Jumper Furgon 35 L3H2 2.2 Hdi 130

Citroën C5 AIRCROSS

Furgon 35 L3H2 2.2 Hdi 130

Сериска опрема:
 • Воздушно перниче за возачот
 • ESP – електронска асистенција за стабилност при управување
 • ABS – систем против блокирање на сопирачките
 • AFU- систем за помош при нагло сопирање
 • Hill Assist – помош при тргнување на нагорнина
 • Автоматско заклучување на вратите по стартување на возилото
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Осветлување во кабина
 • Возачко седиште со потпирач за раце, прилагодување по висина
 • Клупа за двајца на совозачко место
 • Клима уред со мануелна регулација
 • Темпомат и ограничувач на брзина
 • Електрични и греени надворешни ретровизори
 • Преграда за складирање под совозачко седишт
 • Патен компјутер
 • Преграда меѓу кабина и товарен простор
 • Десна странична лизгачка врата
 • Двокрилна задна врата на багажен простор
 • Затворена преграда со брава за заклучување
 • 15″ челични бандажи (16″ кај 35+ i 40+)
 • Електрични предни стакла
 • Припрема за радио со 4 звучника
 • Задни паркинг сензори со аудио сигнал
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Предни светла за магла
 • Полица над предните седишта
 • Зајакната задна осовина

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.