Citroën Jumper Furgon 35 L2H2 2.2 Hdi 130

Citroën Jumper

Furgon 35 L2H2 2.0 Hdi 130

Сериска опрема:
 • ABS+AFU+ESP системи за безбедно сопирање
 • Воздушно перниче за возач
 • Серво управувач
 • Дискови сопирачки на сите тркала
 • Управувач со висинско прилагодување
 • Возачко седиште со висинско прилагодување
 • Електрика на предни стакла
 • Стандардно резервно тркало
 • Припрема за радио
 • Странична незастаклена лизгачка врата од десната страна
 • Патен компјутер
 • Централно далечинско заклучување со засебна контрола
 • Царинска преграда зад предните седишта
 • Клупа за 2 лица на совозачката страна
 • Кодиран клуч
 • Безбедносни ремени
 • Трето стоп светло
 • Управувач со висинско регулирање
 • Мерач на број на вртежи
 • Внатрешно осветлување
 • Регулација на светлосен сноп на предни светла
 • Боја: Бела Banquise
 • Клима уред со мануелна регулација
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Предни светла за магла
 • Полица над предните седишта
 • Зајакното подвозје
 • Темпомат и ограничувач на брзина

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.