Citroën Jumper Furgon 35 L2H2 2.2 Hdi 130

Citroën Jumper

Furgon 35 L2H2 2.0 Hdi 130

Сериска опрема:
 • ABS+AFU+ESP системи за безбедно сопирање
 • Воздушно перниче за возач
 • Серво управувач
 • Дискови сопирачки на сите тркала
 • Управувач со висинско прилагодување
 • Возачко седиште со висинско прилагодување
 • Електрика на предни стакла
 • Стандардно резервно тркало
 • Припрема за радио
 • Странична незастаклена лизгачка врата од десната страна
 • Патен компјутер
 • Централно далечинско заклучување со засебна контрола
 • Царинска преграда зад предните седишта
 • Клупа за 2 лица на совозачката страна
 • Кодиран клуч
 • Безбедносни ремени
 • Трето стоп светло
 • Управувач со висинско регулирање
 • Мерач на број на вртежи
 • Внатрешно осветлување
 • Регулација на светлосен сноп на предни светла
 • Боја: Бела Banquise
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Предни светла за магла
 • Полица над предните седишта
 • Зајакното подвозје
 • Темпомат и ограничувач на брзина

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.