Citroën Jumper 40 L4H3 2.2 Hdi 130

Citroën Jumper

40 L4H3 2.2 Hdi 130

Сериска опрема:
 •  ABS+AFU+ESP системи за безбедно сопирање
 •  Воздушно перниче за возач
 •  Серво управувач
 •  Дискови сопирачки на сите тркала
 •  Управувач со висинско прилагодување
 •  Возачко седиште со висинско прилагодување
 •  Електрика на предни стакла
 •  Стандардно резервно тркало
 •  Припрема за радио
 •  Странична незастаклена лизгачка врата од десната страна
 •  Патен компјутер
 •  Централно далечинско заклучување со засебна контрола
 •  Царинска преграда зад предните седишта
 •  Клупа за 2 лица на совозачката страна
 •  Кодиран клуч
 •  Безбедносни ремени
 •  Трето стоп светло
 •  Управувач со висинско регулирање
 •  Мерач на број на вртежи
 •  Внатрешно осветлување
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Предни светла за магла
Гратис опрема вградена во возилото:
 • Клима уред со мануелна регулација

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.