Citroën e-Berlingo VAN N1 1.5 BlueHDi 100

Citroën e-Berlingo VAN

50 KWh, 100 KW 136 KS Automatic

Сериска опрема:
 • ABS + REF + AFU + ESP + ASR системи за безбедност при управување и сопирање
 • Hill Assist – електронска помош за тргнување по нагорнина (автоматска рачна сопирачка 3 секунди)
 • 6 воздушни перничиња
 • Автоматско вклучување на светла, дневни светла, follow me home осветлување
 • Предни бришачи “Magic Wash”
 • Coffee break alert (предупредување за замор кај возачот)
 • Препознавање на сообраќајните знаци за ограничување на брзината
 • Active Safety Brake систем за автоматско сопирање во случај на опасност
 • Централен инфо дисплеј во боја 3.5″ во инструмент таблата
 • Ограничувач и регулатор на брзина
 • Преден и заден браник, рачки на врати и куќишта на ретровизори во црна боја
 • Електрични подигачи на предни стакла
 • Стакла во вториот ред со аголно отворање (пеперутка) фиксни стакла во третиот ред на седишта
 • Врата на багажен простор со отворање нагоре, греено стакло и бришач
 • Електрично прилагодување и греење на надворешни ретровизори
 • Централно заклучување (1x клуч со далечинска команда, 1x резервен клуч)
 • Серво управувач со прилагодување по висина и агол
 • Контрола на притисок во пневматиците
 • Сет за репарација на продупчени пневматици
 • Патен компјутер
 • Преден приклучок 12V
 • Мануелен клима уред
 • Audio RD6 DAB со 6 звучника и команди под управувачот, Bluetooth, USB
 • Возачко седиште прилагодливо по должина, висина и агол
 • Единечно совозачко седиште прилагодливо по должина и агол
 • Преклопливи клупа и наслон на вториот ред седиште, деллив на 1/3 – 2/3
 • 3 isofix позиции во вториот ред на седишта
 • 16″ челични тркала со TWIRL со украсни радкапни
 • Преграда + решетка зад вториот ред седишта меѓу патничкиот и товарниот простор
 • Електрична паркирна сопирачка
 • Кабел за полнење Mode 3 за Wallbox/јавен полнач (до 22kW)
 • OBC (on bord charger) претворач на струја 7,4 kW, монофазен
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Застаклена двокрилна багажна врата
 • Citroen Connect радио DAB со 8″ екран чувствителен на допир, 2xUSB, AUX, Bluetooth
 • OBC (on bord charger) претворач на струја 11kW, 3-фазен (само кај ë-Berlingo)

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.