Citroën C3 PLUS BlueHDi 100

Нов Citroën C3

PLUS BlueHDi 100

Сериска опрема:
 • Ел. контрола на стабилност (ESP) + систем против пролизгување (ASR)
 • Помош при тргнување на нагорнина (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитатор на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • Воздушни перничиња за глава за возач, совозач и странични воздушни перничиња за граден кош
 • Воздушни перничиња – завеси, напред и назад
 • Затегнувачи на сигурносни ремени на предните седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредупредување за возачко невнимание
 • Препознавање на сообраќајна знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за ненамерно преминување линија
 • Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Предни светла за магла
 • Челични тркала со 16″ украсни раткапни “3D”
 • Сет за привремена поправка на тркалата (не ако се порача RS19)
 • Airbump® во црна боја
 • Рачки на вратите и браници во боја на каросеријата
 • Куќишта на надворешните ретровизори во сјајна црна боја
 • Црни пластични штитници на калниците и праговите
 • Пакет Black-оквир на предни светла за магла сјајно црна боја
 • Црни пластични штитници на калниците и праговите
 • Патен компјутер
 • Индикатор за промените на степенот на пренос
 • Индикатор за надворешна температура
 • Полица на багажниот простор
 • Затворен простор за одлагање кај совозач
 • Простор за одлагање во предни и задни врати
 • Отворен простор за одлагање напред
 • Електрични автоматски подигнувачи на стакла-напред со заштита од приклештување
 • Држачи за 2 чаши
 • Автоматски клима уред
 • Украсна маска на шалт табла во сјајна црна боја со сив раб
 • Еден клуч со далечинска команда и еден регуларен клуч
 • Ел. серво управувач со регулирање по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предните стакла
 • Електрично прилагодливи и греени надворешни ретровизори
 • Предни сонцебрани со огледало кај возачот
 • Осветлување на внатрешниот простор
 • 12V приклучок во патнички простор
 • Возачко седиште прилагодливо по висина
 • Заден наслон делив во однос 2/3-1/3
 • Поставување на седишта Mica
 • Дигитален аудио систем со 7″ екран на допир, команди на управувач, Bluetooth®, USB, 6 звучници, Mirror screen
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Битон покрив – црна боја (Perla Black)
 • Сензори за паркирање – назад
 • Пакет COLOR BLACK: Рамки за светла за магла во сјајна црна боја и црн елемент на Airbump®

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.