Citroën C3 PLUS BlueHDi 100

Нов Citroën C3

PLUS BlueHDi 100

Сериска опрема:
 • Ел. контрола на стабилност (ESP) + систем против пролизгување (ASR)
 • Помош при тргнување на нагорнина (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитатор на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • Воздушни перничиња за глава за возач, совозач и странични воздушни перничиња за граден кош
 • Воздушни перничиња – завеси, напред и назад
 • Затегнувачи на сигурносни ремени на предните седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредупредување за возачко невнимание
 • Препознавање на сообраќајна знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за ненамерно преминување линија
 • Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Предни светла за магла
 • Челични тркала со 16″ украсни раткапни “3D”
 • Сет за привремена поправка на тркалата (не ако се порача RS19)
 • Airbump® во црна боја
 • Рачки на вратите и браници во боја на каросеријата
 • Куќишта на надворешните ретровизори во сјајна црна боја
 • Црни пластични штитници на калниците и праговите
 • Пакет Black-оквир на предни светла за магла сјајно црна боја
 • Црни пластични штитници на калниците и праговите
 • Патен компјутер
 • Индикатор за промените на степенот на пренос
 • Индикатор за надворешна температура
 • Полица на багажниот простор
 • Затворен простор за одлагање кај совозач
 • Простор за одлагање во предни и задни врати
 • Отворен простор за одлагање напред
 • Електрични автоматски подигнувачи на стакла-напред со заштита од приклештување
 • Држачи за 2 чаши
 • Автоматски клима уред
 • Украсна маска на шалт табла во сјајна црна боја со сив раб
 • Еден клуч со далечинска команда и еден регуларен клуч
 • Ел. серво управувач со регулирање по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предните стакла
 • Електрично прилагодливи и греени надворешни ретровизори
 • Предни сонцебрани со огледало кај возачот
 • Осветлување на внатрешниот простор
 • 12V приклучок во патнички простор
 • Возачко седиште прилагодливо по висина
 • Заден наслон делив во однос 2/3-1/3
 • Поставување на седишта Mica
 • Дигитален аудио систем со 7″ екран на допир, команди на управувач, Bluetooth®, USB, 6 звучници, Mirror screen
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Битон покрив – црна боја (Perla Black)
 • Сензори за паркирање – назад
 • Внатрешност TECHNOWOOD, седишта штоф/TEP CITROËN ADVANCED COMFORT®, арматурна плоча со Techwood декорација обрабено со лента во светло сива боја, наслон за рака на возачко седиште, тапацити на врати од TEP материјал Isabella Mistral со ремен за затворање на предните врати, кожен волан, електрична секвенционална контрола на предните и задните стакла и греење на предни седишта
 • Пакет COLOR BLACK: Рамки за светла за магла во сјајна црна боја и црн елемент на Airbump®

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.