Citroën C3 AIRCROSS Feel BlueHDi 110

Citroën C3 AIRCROSS

Feel BlueHDi 110

Сериска опрема:
 • ESP + ASR (eлектронска програма за стабилност и анти-пролизгувачки систем),
 • ABS + REF + AFU (системи за безбедно сопирање) + автоматско вклучување на предните светла при нагло сопирање,
 • Помош при тргнување на нагорнина Hill assist,
 • Сензор за издишани пневматици,
 • Воздушно перниче за возач и совозач,
 • Странични воздушни перничиња за патниците во првиот ред
 • Странични воздушни перничиња за патниците во вториот ред
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Isofix прицврстување на детско седиште,
 • Капак на багажниот простор,
 • Затегнувачи на сигурносните ремени на предните седишта,
 • Индикатор за непоставен сигурносен ремен,
 • Автоматско заклучување на вратите и багажникот при стартување на возилото и (автоматско исклучување во случај на несреќа),
 • Citroen Connect Radio (7’’ колор екран на допир, Bluetooth, USB, AUX, 6 звучника)
 • DAB дигитален радио приемник,
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Клима уред со полен филтер и активен јаглен
 • Висинско прилагодување на возачко седиште,
 • Висинско и длабинско подесување на воланот,
 • Наслон на задна клупа делива во однос 2/3 со 1/3,
 • Сет за поправка на гума
 • Рачки на вратите во боја на каросерија
 • 16″ челични тркала 3D раткапни
 • Пакет Safety: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
 • Куќишта на ретровизорите во црна сјајна боја,
 • Задни светла со 3D ефект
 • Патен компјутер,
 • Електрично Серво управувач,
 • Дневни LED светла
 • Ткаенина на седиштата Mica Grey
 • Електрично прилагодливи и грејни надворешни ретровизори
 • Надолжни кровни носачи во црна сјајна боја
 • Дополнителна заштита на браникот напред и назад во сива боја Anthra
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Citroën Connect Radio DAB: RCCA2 DAB радио со 6 звучника; 7″ екран на допир, Mirror Link, bluetooth, USB Arkamys sound.
 • Metropolitan Graphite (темно сива ткаенина) и потпирач за раце на возачкото седиште,Седишта Advanced Confort®
 • Автоматски клима уред.
 • Металик боја.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.