Citroën C3 AIRCROSS Feel BlueHDi 100

Citroën C3 AIRCROSS

Feel BlueHDi 100

Сериска опрема:
 • ESP + ASR (eлектронска програма за стабилност и анти-пролизгувачки систем),
 • ABS + REF + AFU (системи за безбедно сопирање) + автоматско вклучување на предните светла при нагло сопирање,
 • Помош при тргнување на нагорнина,
 • Сензор за издишани пневматици,
 • Воздушно перниче за возач,
 • Воздушно перниче за совозач со можност за деактивирање,
 • Странични воздушни перничиња и завеси,
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Isofix прицврстување на детско седиште,
 • Пиротехнички ремени со ограничување на силата,
 • Индикатор за непоставен сигурносен ремен,
 • Автоматско заклучување на вратите и багажникот при стартување на возилото и (автоматско исклучување во случај на несреќа),
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Електрика на предни стакла,
 • Приклучок 12V,
 • Висинско прилагодување на возачко седиште,
 • Висинско и длабинско подесување на воланот,
 • Делива клупа назад 2/3 со 1/3,
 • Внатрешно осветлување и осветлување во багажниот простор,
 • Капак на багажниот простор,
 • Мануелен клима уред,
 • Дводелен багажен простор,
 • Електрично прилагодување на надворешните ретровизори,
 • Прегради во предните и задните врати,
 • Сет за поправка на пневатици,
 • Пакет сигурност: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
 • Тонирани стакла,
 • Бришач на задно стакло,
 • Куќишта на ретровизорите во црна мат боја,
 • Задни светла со 3D ефект
 • Патен компјутер,
 • Серво управувач,
 • Индикатор за температура на моторот,
 • Резервно тркало 16″,
 • Часовник и индикатор на надворешната температура,
 • Поставување на седиштата Mica Grey,
 • Рачки на вратите во боја на каросерија
 • Ретровизори со грејачи на огледала,
 • Пакет Color Black – Рачки на надворешните врати и капаци на ретровизорите во црна сјајна боја,
 • Надолжни кровни носачи во црна сјајна боја,
 • Дополнителна заштита на браникот напред и назад во сива боја Аnthra,
 • Дневни светла со LED,
 • Мултифункционален волан во кожа,
 • CITROËN Connect Радио на 7“ екран чувствителен на допир, MP3 со Bluetooth и приклучок USB, AUX,
 • Подолжна украсна лајсна под каросерија,
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја – Црна
 • Ентериер Metropolitian Gray (Сива ткаенина) и потпирач за раце на возачко седиште
 • Лизгачки седишта во вториот ред деливи во размер 2/3 со 1/3 со средишен наслон за раце, отвор за скии и интегриран држач за пијалоци
 • Пакет Comfort: Задни паркинг сензори, електрика на стакла напред и назад, електрично преклопливи грејни надворешни ретровизори
 • Битон покрив во бела боја
 • Автоматски клима уред
 • CITROEN NAV 3D на 7” екран чуствителен на допир: Навигациски систем 3D со мапа на Европа, радио AM/FM со 6 звучници, Bluetooth, USB и Mirror Screen
 • Пакет “Color Natural White”: (ги содржи следниве надворешни додатоци во бела боја): куќишта на ретровизорите, надолжни кровни носачи, дизајнирано странично задно стакло и рамки на предните фарови + затемнети задни стакла
 • Citroen Connect Box
Гратис Пакет дополнителна опрема:
 • 16“ MATRIX алуминиумски фелни
 • Надолжни кровни носачи
 • Предни светла за магла

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.