Citroën BERLINGO VAN N1 1.5 BlueHDi 100

Citroën BERLINGO VAN

N1 1.5 BlueHDi 100

Сериска опрема:
 • ESP + ABS + AFU + ASR + HILL ASSIST системи за активна безбедност
 • Воздушно перниче за возач и совозач
 • Серво управувач прилагодлив во висина и длабочина
 • Возачко седиште прилагодливо по должина, висина и агол
 • Единечно совозачко седиште со преграда под седиштето
 • Задна двокрилна асиметрична врата (1/3 десна, 2/3 лева) со можност за отворање под агол од 180°
 • Фиксна преграда позади предните седишта
 • Стандардно резервно тркало
 • 15″ челични тркала (кај M – 650kg), 16″ челични тркала (кај M/XL – 1.000kg)
 • Електрика на предни стакла
 • Радио RD6, AUX, USB, Bluetooth®
 • Електрично прилагодливи грејни надворешни ретровизори
 • Рачки на вратите и куќишта на надворешните ретровизори во црна боја
 • Централно заклучување со далечинско
 • Мануелен клима уред
 • Странична лизгачка незастаклена врата од десната страна
 • Електрична паркирна сопирачка
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Лумбално прилагодување на возачкото седиште
 • Возачко седиште Комфорт
 • Поединечно совозачко седиште со прилагодлив на наслон
 • Сензор за издишани пневматици
 • Предна кровна полица над ветробранското стакло
 • Патен компјутер
 • Автоматско палење на дневни светла
 • Поединечно совозачко седиште
 • Фиока на затворање напред пред совозачкото
 • Теписон на подот во патничкиот дел

Во соработка со Sparkasse Leasing

–          Финансиски лизинг за комерцијални/бизнис возила

Каматна стапка од само 4,50%
Учество минимум – 10% (нето)
Максимален рок на отплата – 84 мес (мах)
Трошок за обработка – 1,50%

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.