Citroën BERLINGO VAN FG M Control 650 BlueHDi 75 E6.2

Citroën BERLINGO VAN

FG M Control 650 BlueHDi 75 E6.2

Сериска опрема:
 • ABS/AFU/ASR/ESP – системи за активна безбедност,
 • Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
 • Сензор за издишани пневматици,
 • Воздушно перниче за возач,
 • Сигурносни ремени во првиот ред седишта,
 • Бришачи Magic Wash,
 • Серво управувач прилагодлив во висина и длабочина,
 • Осветлување во товарниот простор,
 • Патен компјутер,
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Електрика на предни стакла,
 • Електрично прилагодливи грејни надворешни ретровизори,
 • Подготовка за радио,
 • Автоматско палење на дневни светла,
 • Возачко седиште прилагодливо во должина и наслон,
 • Поединечно совозачко седиште,
 • Преден и заден браник во црна боја,
 • Фиксна преграда позади предните седишта,
 • Шест прстени на подот за прицврстување на товар во товарниот простор,
 • Задна двокрилна асиметрична врата (1/3 десна, 2/3 лева) со можност на отварање под агол од 180°,
 • Простор за складирање на вратите,
 • Приклучок 12V,
 • Челични тркала 15″ кај должина (L1) – 650kg,
 • Стандардно резервно тркало,
 • Рачки на вратите и куќишта на надворешните ретровизори во црна боја,
 • Внатрешен ентериер во штоф Curitiba,
 • Фиока на затворање напред пред совозачкото седиште,
 • Теписон на подот во патничкиот дел.
 • Боја: Бела Banquise
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Клима уред со мануелна регулација
 • Странична незастаклена лизгачка врата од десната страна

Финансиски лизинг за комерцијални возила / бизнис возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.