Citroën BERLINGO BUSINESS N1 XL Feel BlueHDi 100 E6.2

Citroën BERLINGO BUSINESS

N1 XL Feel BlueHDi 100 E6.2

Сериска опрема:
 • ABS/AFU/ASR/ESP – системи за активна безбедност,
 • REF – Електронска распределба на силата на кочење,
 • Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
 • Воздушно перниче за возач и совозач,
 • Странични воздушни перничиња во првиот ред,
 • Странични воздушни завеси во првиот и вториот ред,
 • Сигурносни ремени во првиот и вториот ред седишта со индикатори,
 • Автоматско заклучување на вратите при стартување на возилото и автоматско отклучување во случај на судар,
 • Бришачи Magic Wash,
 • Сензор за издишани пневматици,
 • Пакет Сигурност:
  • Active Safety Brake (систем за автоматско сопирање во случај на опасност),
  • Систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија,
  • Систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина,
  • Предупредување од можен судар,
 • Серво управувач прилагодлив во висина и длабочина,
 • Индикатор за промена на степенот на брзина,
 • Патен компјутер,
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Електрично прилагодливи грејни надворешни ретровизори,
 • Мануелен клима уред,
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Автоматско палење на дневни светла,
 • Возачко седиште прилагодливо во висина и должина,
 • ISOFIX систем за фиксирање на детско седиште,
 • Задна делива клупа 1/3 – 2/3,
 • Пет потпирачи за глава прилагодливи по висина,
 • Странични лизгачки застаклени врати од левата и десната страна,
 • Еднокрилна задна врата (багажник) на подигнување со бришач и грејач на стаклото,
 • Простор за складирање на вратите,
 • Приклучок 12V,
 • Челични тркала 16″,
 • Стандардно резервно тркало,
 • Рачки на вратите и куќишта на надворешните ретровизори во црна боја,
 • Преграда позади седиштата во вториот ред,
 • Внатрешен ентериер во штоф Mica Green,
 • Фиока на затворање напред пред совозачкото седиште,
 • Теписон во првиот и вториот ред,
 • Црн Airbump®.
 • Електрика на предни и задни стакла,
 • Предна кровна полица над ветробранското стакло,
 • CITROËN Connect Radio AM/FM на 8″ екран чувствителен на допир, USB, Bluetooth® + Mirror Screen,
 • Возачко седиште Комфорт:
  • Лумбално прилагодување на возачкото седиште со џеп во задниот дел,
  • Наслон за рака напред,
  • Место за складирање под возачкото седиште,,
 • Совозачко преклопливо седиште со џеп во задниот дел,
 • Место за складирање под седиштата во вториот ред,
 • Електрична паркирна сопирачка,
 • Надолжни кровни носачи,
 • Помош при паркирање назад,
 • Пакет Видливост:
 •  – Автоматско вклучување на бришачите со сензор за дожд,
 • – Предни светла за магла со странично осветлување,
 • Дневни светла со LED,
 • Електронска “детска брава”,
 • Пакет во Бела боја
  • Декорација околу предните светла за магла во бела боја,
  • Декорација во бела боја на Airbump®-от,
 • Рачки на вратите и куќишта на надворешните ретровизори во боја на каросерија.
 • Боја: Бела Banquise
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Надолжни кровни носачи,
 • Три индивидуални преклопни седишта во вториот ред,

Финансиски лизинг за комерцијални возила / бизнис возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.