C4 FEEL PureTech 100

Citroën C4

FEEL PureTech 100

Сериска опрема:
 • ESP + ASR системи против пролизгување
 • ABS + REF + AFU + автоматска активација на трепкачи при нагло сопирање
 • Hill Assist помош при тргнување по нагорнина
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судир)
 • Аудио и визуелно продупредување за неприкачен сигурносен ремен
 • Надзор на притисок во пневматици
 • 6 воздушни перничиња
 • Можност за деактивација на совозачко перниче
 • ISOFIX на страничните седишта во вториот ред
 • Сигурносни ремени со пиротехнички активатор и граничник на силата на повлекување
 • LED дневни светла
 • LED дневни светла во V облик
 • Предни LED фарови
 • Предни светла за магла со странично
 • Задни светла со 3D ефект
 • Функција “Follow me Home”
 • Автоматски предни бришачи
 • 18″ челични бандажи со AEROTECH капаци
 • Сет за поправка на продупчен пневматик
 • Сјајно црн долен дел од заден браник
 • Сјајно црни кваки и куќишта на надворешните ретровизори
 • Airbump® заштита на врати и штитници на крилата
 • Волан прилагодлив по висина и длабочина
 • Кожен волан
 • Рачно лумбално прилагодување кај возач
 • Прилагодување на предните седишта во 6 правци
 • Дополнителна звучна изолација
 • Прилагодување на возачкото седиште во 6 правци
 • Осветлување кај првиот и вториот ред седишта
 • Осветлување во багажникот
 • Делива задна клупа 2/3 + 1/3
 • Електричен серво волан
 • Секвенцијални подигачи на стакла напред/назад со заштита од приклештување
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Електрични надворешни ретровизори со грејачи
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Отвори за вентилација кон задните седишта
 • Citroën Connect радио со 10″ екран, Bluetooth, 6 звучници, DAB, Mirror screen, 2 USB приклучока тип A & C, USB тип A назад, 12V приклучок напред
 • Задни паркинг сензори
 • 5″ екран во боја со приказ на инструменти и параметри
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја
 • Задна камера за паркирање и задни паркинг сензори

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.