C3 Shine PureTech 82

Citroën C3

Shine PureTech 82

Сериска опрема:
 • ABS + REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на сопирање) и помош при сопирање во хитни случаи
 • AFU (систем за помош при нагло сопирање) + светла за предупредување при нагло силно сопирање
 • Ел. контрола на стабилност (ESP) + систем против пролизгување (ASR)
 • Помош при тргнување на нагорнина (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитатор на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • Воздушни перничиња за глава за возач, совозач и странични воздушни перничиња за граден кош
 • Воздушни перничиња – завеси, напред и назад
 • Затегнувачи на сигурносни ремени на предните седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредупредување за возачко невнимание
 • Препознавање на сообраќајна знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за ненамерно преминување линија
 • Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Предни светла за магла
 • 16″ алуминиумски тркала Matrix
 • Сет за привремена поправка на тркалата (не ако се порача RS19)
 • Двобоен покрив
 • Airbump® во црна боја
 • Рачки на вратите и браници во боја на каросеријата
 • Куќишта на надворешните ретровизори во сјајна црна боја
 • Пакет Black-оквир на предни светла за магла сјајно црна боја
 • Црни пластични штитници на калниците и праговите
 • Декорација на задните кровни носачи
 • Патен компјутер
 • Индикатор за промените на степенот на пренос
 • Индикатор за надворешна температура
 • Полица на багажниот простор
 • Затворен простор за одлагање кај совозач
 • Простор за одлагање во предни и задни врати
 • Отворен простор за одлагање напред
 • Електрични автоматски подигнувачи на стакла-напред со заштита од приклештување
 • Пакет Видливост- автоматски бришачи со сензор за дожд и автоматски дневни светла³
 • Електро склопливи надворешни ретровизори
 • Држачи за 2 чаши
 • Автоматски клима уред
 • Украсна маска на шалт табла од TEP материјал со сив раб
 • Еден клуч со далечинска команда и еден регуларен клуч
 • Ел. серво управувач со регулирање по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предните стакла
 • Електрично прилагодливи и греени надворешни ретровизори
 • Предни сонцебрани со огледало кај возачот
 • Осветлување на внатрешниот простор напред и позади
 • Клима уред
 • 12V приклучок во патнички простор
 • Украсна маска на шалт табла во сјајна црна боја со сив раб
 • Дополнително затемнети задни стакла
 • Стилски ремени за затворање на предните врати
 • Возачко седиште прилагодливо по висина
 • Заден наслон делив во однос 2/3-1/3
 • Поставување на седишта Mica
 • Дигитален аудио систем со 7″ екран на допир, команди на управувач, Bluetooth®, USB, 6 звучници, Mirror screen
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја
 • Внатрешност EMERALD, седишта штоф CITROËN ADVANCED COMFORT®, арматурна плоча со декорација од ТЕП материјал во црна боја обрабено со лента во ЕМЕРАЛД сина боја, наслон за рака на возачко седиште, кожен управувач, електрично секвенционална контрола на предните и задните стакла
 • Алуминиумско тркало 17″ VECTOR

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.