C3 SHINE PureTech 110

Citroën C3

SHINE PureTech 110

Сериска опрема:
 • ABS +REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на кочење)
 • AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при на нагло силно кочење
 • ESP (електро контрола на стабилност) + ASR (систем против пролизгување)
 • Помош при тргнување на угорница (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитер на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • AirBag за возач и совоач, странични AirBag
 • AirBag завеси напред и назад
 • Затегнувачи на појас на предни седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Далечинско централно заклучување
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредување за возачко невнимание
 • Препознавање знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за незаконско преминување на лента
 • Coffee Break Alert
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Припрема за резервно тркало
 • Рачки на вратите во боја на каросерија
 • Надворешни ретровизори во сјајна црна боја
 • Патен компјутер
 • Индикатор за промените на степенот на пренос
 • Капак на багажниот простор
 • Затворен простор за одлагање кај совозач
 • Простор за одлагање во предни и задни врати
 • Отворен простор за одлагање напред
 • Држачи за 2 чаши
 • Електричен серво волан подесив по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предни стакла
 • Електрично подесиви и греени ретровизори
 • Предни сонцебрани со огледало кај возач
 • Осветлување на внатрешниот простор напред и позади
 • Клима уред
 • 12V приклучок во патничкиот простор
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Заден наслон делив во однос 2/3 – 1/3
 • Дигитален аудио систем со 5” екран на допир, команди на волан, Bluetooth, USB, 4 звучници
 • Airbump® во црна боја
 • Предни светла за магла
 • Челично тркало 16” 3D
 • Електро склопливи надворешни ретровизори
 • Автоматски клима уред
 • Дигитален аудио систем со 7” екран на допир, команди на управувач, Bluetooth®, USB, 6 звучници, Mirror screen
 • Пакет Visibility, Автоматски светла и бришачи со сензор за дожд
 • Задни паркинг сензори
 • Двобоен покрив
 • Мултифункционален кожен управувач
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик сина боја.
 • Keyless бесконтактно заклучување и стартување.
 • Пакет Color Emerald: Рамки за светла за малга во сина бoја и син елемент на
 • Електропреклопливи ретровизори.

Во соработка со Sparkasse Leasing  

–          Финансиски лизинг за патнички возила

Каматна стапка 4,50%
Минимално учество 20 % од бруто ценаж
Рок на отплата до 84 месечни рати(бруто)
Трошок за обработка 1,5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.