C3 SHINE 1.2 PureTech 110

Citroën C3

SHINE 1.2 PureTech 110

Сериска опрема:
 • ABS +REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на кочење)
 • AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при на нагло силно кочење
 • ESP (електро контрола на стабилност) + ASR (систем против пролизгување)
 • Помош при тргнување на угорница (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитер на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • AirBag за возач и совоач, странични AirBag
 • AirBag завеси напред и назад
 • Затегнувачи на појас на предни седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Далечинско централно заклучување
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредување за возачко невнимание
 • Препознавање знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за незаконско преминување на лента
 • Coffee Break Alert
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Сет за поправка на гума
 • Рачки на вратите во боја на каросерија
 • Надворешни ретровизори во сјајна црна боја
 • Патен компјутер
 • Индикатор за промените на степенот на пренос
 • Капак на багажниот простор
 • Затворен простор за одлагање кај совозач
 • Простор за одлагање во предни и задни врати
 • Отворен простор за одлагање напред
 • Држачи за 2 чаши
 • Електричен серво волан подесив по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предни стакла
 • Електрично подесиви и греени ретровизори
 • Предни сонцебрани со огледало кај возач
 • Осветлување на внатрешниот простор напред и позади
 • Автоматски Клима уред
 • 12V приклучок во патничкиот простор
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Заден наслон делив во однос 2/3 – 1/3
 • Дигитален аудио систем со 7” екран на допир, команди на волан, Bluetooth, USB, 6 звучници, Mirror Screen
 • Предни светла за магла
 • Електрчно склопливи надворешни ретровизори
 • Airbump® црна воја
 • Битон покрив –бела боја
 • Пакет Visibility, Автоматски светла и бришачи со снезор за дожд
 • Задни паркинг сензори
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја-Сина
 • Декорација на покрив “Emerald”
 • Електрика на задни стакла
 • Внатрешност Emerald, седишта Citroen Advanced Comfort, арматурна плоча со декорација од TEP материјал во црна боја обработено со лента во Emerald плава боја, наслон за рака на возачко седиште, кожен управувач, електрично секвенционално отворање на предни и задни стакла
 • Затемнети задни стакла
 • Пакет COLOR WHITE: Рамки за светла за магла во бела боја и бел елемент на Airbump
 • Отклучување и стартување без клуч
 • Алуминиумско тркало 16” Biton Helux

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.