C-ELYSÉE Feel HDi 100

C-ELYSÉE

Feel HDi 100

Сериска опрема:
 • ABS+REF+AFU системи за безбедно сопирање,
 • ESP системи за безбедно управување,
 • Воздушни перничиња за возач и совозач,
 • Странични воздушни перничиња,
 • Електричен “серво” управувач,
 • Џебови на задниот дел од предните седишта,
 • Импулсни трепкачи,
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Аналоген брзиномер и бројач на вртежи,
 • Isofix точки за фиксирање на детско седиште,
 • Електрично прилагодување на предните стакла,
 • Предни потпирачи за глава прилагодливи по висина,
 • Патен компјутер,
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Сигурносни ремени напред и назад со три точки на прицврстување,
 • Браници во боја на каросерија,
 • Возачко седиште со висинско прилагодување,
 • Резервно челично тркало во полна димензија
 • Приклучок од 12V напред,
 • Управувач прилагодлив по висина,
 • Предна фиока пред совозачот,
 • Тонирани стакла,
 • Задни светла со 3D ефект.
 • Мануелен клима уред,
 • Електрично прилагодување и греење на надворешните ретровизори,
 • Делива клупа назад 2/3 со 1/3, со три потпирачи за глава (наложува NF01 кај ниво FЕЕL),
 • Предни светла за магла,
 • Раткапни 15” Astoredea
 • LED дневни светла,
 • Надворешни рачки и ретровизори во боја на каросерија,
 • Внатрешни хромирани рачки за отворање,
 • Внатрешно поставување штоф Birdy Mistral,
 • Висинско прилагодување на возачкото седиште
 • Боја-Бела
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Резервно тркало во мала димензија
 • Електрика на задни стакла

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.