C3 Business N1 FEEL 1.2 PureTech 82

C3 Business

FEEL PureTech 82

ПРИ КУПУВАЊЕ НА CITROËN C3 BUSINESS СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДДВ

Сериска опрема:
 •  ABS +REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на кочење)
 •  AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при на нагло силно кочење
 •  ESP (електро контрола на стабилност) + ASR (систем против пролизгување)
 •  Централно заклучување (1x клуч со далечинска команда, 1x резервен клуч)
 •  Hill Assist – електронска помош за тргнување по нагорнина
 •  6 воздушни перничиња
 •  Индикатор на притисок во пневматиците
 •  15″ челични тркала со украсни радкапни
 •  Предупредување за несакано напуштање на коловозна лента
 •  LED дневни светла и LED фарови
 •  Задни светла со 3D ефект
 •  Возачко седиште со висинско прилагодување
 •  Coffee break alert (предупредување за замор кај возачот)
 •  Препознавање на сообраќајните знаци за ограничување на брзината
 •  Клима уред со мануелна регулација
 •  Аудио систем со Bluetooth®, USB, 4 звучници, DAB
 •  Патен компјутер за увид на просечна потрошувачка, автономија и т.н.
 •  Ограничувач и регулатор на брзина
 •  Приклучок 12V напред
 •  Рачки на врати во боја на каросеријата
 •  Електрични подигачи на предни стакла
 •  Серво управувач со прилагодување по висина

Во соработка со Sparkasse Leasing  

–          Финансиски лизинг за патнички возила

Каматна стапка 4,50%
Минимално учество 20 % од бруто ценаж
Рок на отплата до 84 месечни рати(бруто)
Трошок за обработка 1,5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.