C3 Business BlueHDI 100

Citroën C3 Business

FEEL BlueHDI 100

ПРИ КУПУВАЊЕ НА CITROËN BUSINESS СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДДВ.

Сериска опрема:
 • ABS +REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на кочење)
 • AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при на нагло силно кочење
 • ESP (електро контрола на стабилност) + ASR (систем против пролизгување)
 • Централно заклучување (1x клуч со далечинска команда, 1x резервен клуч)
 • Hill Assist – електронска помош за тргнување по нагорнина
 • 6 воздушни перничиња
 • Индикатор на притисок во пневматиците
 • 15″ челични тркала со украсни радкапни
 • Предупредување за несакано напуштање на коловозна лента
 • LED дневни светла и LED фарови
 • Задни светла со 3D ефект
 • Возачко седиште со висинско прилагодување
 • Coffee break alert (предупредување за замор кај возачот)
 • Препознавање на сообраќајните знаци за ограничување на брзината
 • Клима уред со мануелна регулација
 • Аудио систем со Bluetooth®, USB, 4 звучници, DAB
 • Патен компјутер за увид на просечна потрошувачка, автономија и т.н.
 • Ограничувач и регулатор на брзина
 • Приклучок 12V напред
 • Рачки на врати во боја на каросеријата
 • Електрични подигачи на предни стакла
 • Серво управувач со прилагодување по висина
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Сензор за присуство на вода во нафтата

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.