C-Elysee FEEL HDi 90 545168

C-Elysee Limited

LIVE HDi 90

Сериска опрема:
 • ESP систем за контрола на стабилност
 • ABS + REF + AFU + автоматска активација на трепкачи при нагло сопирање
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Заштита под мотор
 • Аудио и визуелно продупредување за неприкачен сигурносен ремен
 • Предупредување за намален притисок во пневматици
 • Воздушни перничиња за глава за возач и совозач
 • Рачна паркинг сопирачка
 • ISOFIX на страничните седишта во вториот ред
 • Сигурносни ремени со предупредување за неприклученост
 • LED дневни светла
 • Халогени предни фарови
 • 16″ челични бандажи со раткапни 195/55R16
 • Кваки на врати во боја на каросерија
 • Подготовка за аудио систем
 • Citroen радио CD MP3 со Bluetooth конекција, 4 звучници и USB приклучок
 • Волан прилагодлив по висина
 • Практична фиока пред совозачот
 • Висинско прилагодување кај возач
 • Осветлување кај првиот и вториот ред седишта
 • Деллива задна клупа 2/3 + 1/3
 • Седишта со ткаенина Birdy Mistral во црна боја со сив декор
 • Електрични подигачи на стакла напред
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Надворешни ретровизори со грејачи
 • Мануелен клима уред
 • Совозачко седиште со практичен џеб на задниот дел
 • Грејач за бришачи во долниот дел од ветробранското стакло
 • Патен компјутер (измината км, просечна потрошувачка..)
 • Аналгона инструмент табла со портокалово осветлување
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Странични воздушни перничиња – напред

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.