Нов Citroën C4 LIVE PACK 1.5 BlueHDi 110

Citroën C4

LIVE PACK 1.5 BlueHDi 110

Сериска опрема:
 • ABS/REF/AFU/ESP/ASR – системи за активна безбедност,
 • Воздушни перничиња за возач и совозач,
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач,
 • Воздушни перничиња во вид на завеса за патниците во
 • првиот и вториот ред,
 • Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел
 • на ветробранското стакло), систем за предупредување за
 • ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee
 • Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци
 • за ограничување на брзина, систем за предупредување од
 • опасност од судар),
 • Автоматско вклучување на дневни светла,
 • Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
 • Темпомат со ограничувач на брзина,
 • Сензор за издишани пневматици,
 • Тонирани стакла во вториот ред и позади,
 • ISOFIX на совозачкото седиште и на страничните седишта во вториот ред,
 • Централно заклучување со далечинско,
 • Халогени предни фарови,
 • LED дневни светла, задни светла со 3D ефект,
 • Отвори од клима уредот во вториот ред,
 • Преклопливи задни седишта 2/3 – 1/3
 • Дводелен багажен простор,
 • CITROEN Радио со 5″ екран на допир, Bluetooth и 4 HP,
 • 12V приклучок и USB type C,
 • 5″ дигитална инструмент табла,
 • Индикатор за промена на степенот на брзина,
 • Стандардно резервно тркало,
 • Airbump®,
 • Преден и заден браник во боја на каросерија,
 • Предна маска во мат црна боја,
 • Куќишта на надворешните ретровизори и рачки на вратите во боја на каросерија,
 • Oтвори за складирање на предните и задните врати,
 • Средишна конзола со наслон за рака и простор за складирање во темно сива боја,
 • Фиока на затворање напред пред совозачкото седиште,
 • Електричен серво управувач,
 • Progressive Hydraulic Cushions™ – потпирање со прогресивни хидраулични перничиња, ( освен кај Pure Tech 100 )
 • Електрика на стакла напред и позади со заштита од приклештување,
 • Електрично прилагодување на надворешните ретровизори со грејачи,
 • Приклучок 12V во предниот дел и во багажникот,
 • Акустично ветробранско стакло,
 • Предни бришачи со технологија “Magic Wash” со сензори за дожд,
 • Возачко и совозачко седиште прилагодливо во должина висина и наклон,
 • Волан прилагодлив во висина и длабина,
 • Клима уред,
 • 16 инчни челични тркала,
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.