Нов Citroën C4 e-C4 Feel Pack EAT

Citroën C4

e-C4 Feel Pack EAT

Сериска опрема:
 • ABS + REF (систем против блокиранје на тркалата и помош при кочење во хитни случаи) AFU + автоматско активирање на сигнализација при нагло кочење
 • Електро контрола на стабилност (ESP) + систем против пролизгување (ASR)
 • Помош при тргање на нагорнина (Hill Assist)
 • Регулатор – лимитатор на брзина
 • Детекција на недоволен притисок во гумите
 • Воздушни перничиња за возач, совозач, странични воздушни перничиња
 • Воздушни перничиња – завеси, напред и назад
 • Затегнувачи на сигурносни ремени на предните седишта
 • Предупредување за откопчан појас
 • ISOFIX систем на задните седишта
 • Далечинско централно заклучување
 • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
 • Предупредупредување за возачко невнимание
 • Препознавање знаци за ограничување на брзина
 • Предупредување за несакано преминуванње линија
 • Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)
 • LED дневни светла
 • Предни LED светла
 • Задни LED светла со 3D ефект
 • Предни светла за магла со осветлување во кривина
 • Алуминиумски тркала 18″ (димензии 195/60 R18
 • Мултифункционален кожен управувач
 • Возачко и совозачко седиште со нагодување во 6 правци
 • Заден наслон делив во однос 2/3-1/3
 • Среден наслон  за раце во прв ред
 • Заден наслон делив во однос 2/3-1/3
 • Под на две нивоа во багажен простор
 • Електричен серво управувач со регулирање по висина и длабочина
 • Електрични подигачи на предни и задни стакла
 • Електрично нагодливи и греени надворешни ретровизори
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Отвори за воздух за вториот ред седишта
 • Амортизери со Прогресивни Хидраулични Граничници
 • Задни паркинг сензори
 • Дигитална инструментална плоча во боја
 • 3 начини на возење (ECO/NORMAL/SPORT)
 • Citroen Connect радио со 10″ екран, Bluetooth®, 2xUSB тип A и C, 6 звучници, Mirror screen, DAB, 12V приклучок
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Плава Металик боја – Bleu Iceland

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.