Нов Citroën C3 Feel Pack PureTech 82

Citroën C3

Feel Pack PureTech 82

Сериска опрема:
  • ABS +REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на сила на кочење)
  • AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при на нагло силно кочење
  • ESP (електро контрола на стабилност) + ASR (систем против пролизгување)
  • Помош при тргнување на угорница (Hill Assist)
  • Регулатор – лимитер на брзина
  • Детекција на недоволен притисок во гумите
  • AirBag за возач и совоач, странични AirBag
  • AirBag завеси напред и назад
  • Затегнувачи на појас на предни седишта
  • Предупредување за откопчан појас
  • ISOFIX систем на задните седишта
  • Далечинско централно заклучување
  • Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
  • Предупредување за возачко невнимание
  • Препознавање знаци за ограничување на брзина
  • Предупредување за незаконско преминување на лента
  • Coffee Break Alert
  • LED дневни светла
  • Предни LED светла
  • Задни LED светла со 3D ефект
  • Сет за попоравка на тркало
  • Рачки на вратите во боја на каросерија
  • Надворешни ретровизори во сјајна црна боја
  • Патен компјутер
  • Индикатор за промените на степенот на пренос
  • Капак на багажниот простор
  • Затворен простор за одлагање кај совозач
  • Простор за одлагање во предни и задни врати
  • Отворен простор за одлагање напред
  • Држачи за 2 чаши
  • Електричен серво волан подесив по висина и длабочина
  • Електрични подигачи на предни стакла
  • Електрично подесиви и греени ретровизори
  • Предни сонцебрани со огледало кај возач
  • Осветлување на внатрешниот простор напред и позади
  • Автоматски Клима уред
  • 12V приклучок во патничкиот простор
  • Возачко седиште подесиво по висина
  • Заден наслон делив во однос 2/3 – 1/3
  • Дигитален аудио систем со 7” екран на допир, команди на волан, Bluetooth, USB, 6 звучници, Mirror Screen
  • Предни светла за магла
  • Електрчно склопливи надворешни ретровизори
  • 16” украсни раткапни 3D
  • Airbump® црна воја
Дополнителна опрема вградена во возилото:
  • Песок (Soft) – Бисерна
  • Покрив во црна боја
  • Затемнети задни стакла

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–          со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–          без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АВТОНОВА, СКОПЈЕ
Ул. Скупи бр.8 Скопје
Продажба 02 3093-011; 02 3093-017
Централа 02 3093-001

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 18:00
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, БИТОЛА
Ул. Воден бр. 15 Битола
Продажба 047 208 288

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

АВТОНОВА, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица
Продажба 034 323-040

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок:
8:30 – 16:30
Сабота:
9:00 – 14:00

INSIDE AUTO, ОХРИД
ул. 15-ти корпус бр.116 Охрид
Продажба 075-416-800

Понеделник-Петок:
10:00 – 16:00
Сабота:
Неработен ден

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.