Нов Citroën Berlingo Van 1.5 BlueHDi 100

Нов Citroën Berlingo Van

CLUB M 650 1.5 BlueHDi 100

ПРИ КУПУВАЊЕ НА CITROËN BUSINESS СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДДВ.

Сериска опрема:
 • ESP + ABS + AFU + ASR + HILL ASSIST системи за активна безбедност
 • Воздушно перниче за возач и совозач
 • Серво управувач прилагодлив во висина и длабочина
 • Возачко седиште прилагодливо по должина, висина и агол
 • Единечно совозачко седиште со преграда под седиштето
 • Задна двокрилна асиметрична врата (1/3 десна, 2/3 лева) со можност за отворање под агол од 180°
 • Фиксна преграда позади предните седишта
 • Стандардно резервно тркало
 • 15″ челични тркала (кај M – 650kg), 16″ челични тркала (кај M/XL – 1.000kg)
 • Електрика на предни стакла
 • База за телефон со говорно бирање и команди на волан, 2 USB приклучоци
 • Електрично прилагодливи грејни надворешни ретровизори
 • Рачки на вратите и куќишта на надворешните ретровизори во црна боја
 • Централно заклучување со далечинско
 • Мануелен клима уред
 • Странична лизгачка незастаклена врата од десната страна
 • Механичка паркирна сопирачка
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Лумбално прилагодување на возачкото седиште
 • Возачко седиште Комфорт со потпирач за лакт
 • Поединечно совозачко седиште со прилагодлив на наслон
 • Сензор за издишани пневматици
 • Предна кровна полица над ветробранското стакло
 • Патен компјутер
 • Автоматско палење на дневни светла
 • Фиока на затворање напред пред совозачкото
 • Теписон на подот во патничкиот дел
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • DAB 10” Радио 10″ SD екран, Wifi поврзување, говорни команди, 1 USB C поврзување, 1 USB C полнач

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.