Нов Citroën Berlingo Business 1.5 BlueHDi 100

Нов Citroën Berlingo Business

Feel 1.5 BlueHDi 100

ПРИ КУПУВАЊЕ НА CITROËN BUSINESS СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДДВ.

Сериска опрема:
 • ABS + REF + AFU + ESP + ASR системи за безбедност при управување и сопирање
 • Hill Assist – електронска помош за тргнување по нагорнина (автоматска рачна сопирачка 3 секунди)
 • 6 воздушни перничиња
 • Автоматско вклучување на светла, дневни светла, follow me home осветлување
 • LED технологија на дневни светла
 • Халогени предни фарови, во една група кај Live Pack, карактеристични LED дневни светла кај Feel
 • Светла за магла
 • Предни бришачи “Magic Wash”
 • Автоматски бришачи со сензор за дожд
 • Coffee break alert (предупредување за замор кај возачот)
 • Препознавање на сообраќајните знаци за ограничување на брзината
 • Проширен систем за препознавање на сообраќајни знаци и препорака за брзина
 • Active Safety Brake систем за автоматско сопирање во случај на опасност
 • Централен инфо дисплеј во боја 3.5″ во инструмент таблата
 • Ограничувач и регулатор на брзина
 • Преден и заден браник, рачки на врати и куќишта на ретровизори во црна боја
 • Рачки на врати и куќишта на ретровизори во боја на каросеријата, црни украсни А носачи
 • Електрични подигачи на предни стакла
 • Електрични секвенцијонални подигачи на предни стакла
 • 16″ челични тркала (со TONGARIRO украсни радкапни кај Feel)
 • Врата на багажен простор со отворање нагоре, греено стакло и бришач
 • Електрично прилагодување и греење на надворешни ретровизори
 • Централно заклучување (1x клуч со далечинска команда, 1x резервен клуч)
 • Серво управувач со прилагодување по висина и агол
 • Мултифункционален волан
 • Контрола на притисок во пневматиците
 • Сет за репарација на продупчени пневматици
 • Патен компјутер
 • Задни паркинг сензори
 • Преден приклучок 12V
 • DAB 10” Радио 10″ SD екран, Wifi поврзување, говорни команди, 1 USB C поврзување, 1 USB C
 • Возачко седиште прилагодливо по должина, висина и агол
 • Прилагодување на лумбалниот дел кај возачкото седиште
 • Потпирачи за раце кај возачкото и совозачко седиште
 • Единечно совозачко седиште прилагодливо по должина и агол
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Масичка и џепови на задниот дел на наслонот од возачкото и совозачкото седиште
 • Штоф на седишта Slash Gray
 • 3 isofix позиции во вториот ред на седишта
 • Преграда + решетка зад вториот ред седишта меѓу патничкиот и товарниот простор
 • Електрична паркирна сопирачка
 • Дигитална инструмент табла (монофроматска кај Live Pack)
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Металик боја (M04Q, M09V, M0F4, M0M6)
 • Надолжни кровни носачи
 • Три независни преклопливи седишта

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.